Je kunt je MuziekDatabase-account beheren vanuit MuziekDatabase in het formulier 'Beheren account'. Het formulier 'Beheren account' biedt vier mogelijkheden:

• Het tonen actuele status van je MuziekDatabase-account.
  • Het opgeven/wijzigen van je persoonlijke gegevens.
  • Het wijzigen van je wachtwoord of het aanvragen van een nieuw (tijdelijk) wachtwoord als je je wachtwoord vergeten bent.
  • Het wijzigen van je gebruikersnaam.

Actuele status MuziekDatabase-account

De pagina 'Account status' toont de actuele accountstatus van je MuziekDatabase-account en de datum waarop je account geactiveerd is.

Account-status:

• Actief: je account is actief en vraagt geen aandacht.
  • Verlopen: je account krijgt de status 'Verlopen' als je teminste 9 maanden geleden voor het laatst aangemeld hebt op de licentie-server met je MuziekDatabase-account. Als je MuziekDatabase start, meldt je je automatisch aan op de licentie-server. Heeft je account de status 'Verlopen', dan hoef je alleen maar MuziekDatabase te starten.

Wijzigen van je persoonlijke gegevens

Voor een persoonlijke touch kun je enkele gegevens (volledig optioneel) opgeven op de pagina 'Mijn gegevens':

Wijzigen van je wachtwoord

Op de pagina 'Wachtwoord wijzigen' kun je je wachtwoord wijzigen of een nieuw (tijdelijk) wachtwoord aanvragen als je je wachtwoord vergeten bent.

Ben je je wachtwoord vergeten, klik dan op knop 'Wachtwoord vergeten' en lees hier meer.

Wijzigen van je gebruikersnaam

Je e-mailadres is de gebruikersnaam van je MuziekDatabase-account. Als je een nieuw e-mailadres hebt, is het verstandig om de gebruikersnaam van je account aan te passen. Dat is essentieel als je gebruik maakt van een cloud-database. Toegang tot een cloud-database is strict gekoppeld aan één MuziekDatabase-account en dus aan je e-mailadres.

Op de pagina 'Gebruikersnaam wijzigen' kun je een ander e-mailadres als gebruikersnaam opgegeven:

Nadat je op knop 'Wijzig' geklikt hebt, ontvang je binnen een paar minuten een nieuw (tijdelijk) wachtwoord op je nieuwe e-mailadres. Met dat nieuwe wachtwoord kun je je aanmelden op de licentieserver.

Het formulier om je met je nieuwe gebruikersnaam aan te melden open je door op 'Account' op de menubalk te klikken en vervolgens op 'Aanmelden'. Dit formulier wordt ook direct geopend als je MuziekDatabase start.

Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Revolutionize Your Documentation Review with HelpNDoc's Project Analyzer