Als je regelmatig naar platenbeurzen gaat, is het handig om een lijst bij je te hebben van je verzameling. Als je alles (ook) in Discogs geregistreerd hebt, kun je uit de voeten met de Discogs-app.

Je kunt ook een CSV-bestand genereren met al je albums en tracks uit je database. Dat doe je vanuit het formulier 'Exporteren database'.

Dit formulier open je door op de menubalk op 'Beheer' te klikken; vervolgens op 'Acties' en dan op 'Exporteren database'. Als je op de knop 'Exporteren' klikt, word je gevraagd om een locatie op te geven. Daarna wordt het CSV-bestand aangemaakt.

Een CSV-bestand kun je in Excel of elk ander spreadsheetprogramma openen.

Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Effortlessly Create High-Quality Help Documentation with a Help Authoring Tool