Je kunt configureren wat en hoe je weergegeven wilt hebben in het ‘MuziekDatabase vandaag’-scherm.

In het ‘Instellingen’-scherm kun je op het tabblad ‘MuziekDatabase vandaag’ de volgende instellingen wijzigen:

• Open MuziekDatabase vandaag bij starten van het programma

Indien dit selectievakje aangevinkt is, wordt MuziekDatabase vandaag gestart bij het starten van het programma.

Geboren

• Sorteer op

Je kiest hier of de artiesten gesorteerd moeten worden op alfabet of op leeftijd (aflopend).

Overleden

• Sorteer op

Je kiest hier of de artiesten gesorteerd moeten worden op alfabet of op het aantal jaren dat de artiest reeds overleden is (aflopend).

Laatst geraadpleegd/toegevoegd

• Aantal artiesten / aantal albums/ aantal tracks

Je kunt hier instellen hoeveel artiesten, albums en tracks getoond worden bij 'laatst geraadpleegd' en 'laatst toegevoegd'. Het maximum is 100 artiesten, albums en tracks.

• Sorteer op

Hier kun je kiezen hoe de artiesten, albums en tracks gesorteerd moeten worden. Je kiest hier of de laatst geraadpleegde/toegevoegde artiesten, albums en tracks gesorteerd moeten worden op alfabet of op tijdstip waarop de artiest, het album of de track geraadpleegd/toegevoegd is.

• Ververs onmiddellijk

Als je dit selectievakje aanvinkt, wordt het navigatiepaneel realtime bijgewerkt nadat je een artiest, album of track geraadpleegd of toegevoegd hebt.

Galerij

• Activeer artiest / albumgalerij

Met dit selectievakje activeer of deactiveer je de bijbehorende galerij.

• Afbeeldinggrootte

Je kunt de album- en artiestfoto selecteren uit drie voorgedefinieerde afmetingen.

Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Full-featured multi-format Help generator