Release MuziekDatabase 6.7.1.0

In MuziekDatabase 6.7.1.0 zijn drie wensen gerealiseerd en vier bugs opgelost. Mocht je tijdens het gebruik van MuziekDatabase op een fout stuiten, meld dit aan ons zodat wij het programma kunnen verbeteren! Je kunt een fout melden via het contactformulier of op onze facebook-groep.

Maak altijd een back-up voordat je een nieuwe versie van MuziekDatabase installeert!

Wens nr. Wens omschrijving
433 Integratie met Discogs – Fase 2

In de deze versie van MuziekDatabase kun je in één keer je Discogs-collectie en je database synchroniseren. In onze online help lees je hier meer over.

435 Redesign uitklapvelden

In de formulieren ‘Album toevoegen’ en ‘Artiest toevoegen’ ontstond er soms een fatale fout bij het intypen van tekst in een uitklapveld. We hebben een redesign hierop toegepast waardoor dit niet meer voorkomt.

439 Redesign wizard ‘Toevoegen’/’Aanvullen’.

Wat je merkt is dat de lay-out iets is aangepast; bovenal is er vooral sprake van een onder-de-motorkap-aanpassing om vanuit het formulier ‘Synchroniseren MuziekDatabase <=> Discogs’ de geselecteerde Discogs-release met behulp van de ‘Wizard toevoegen’ toe te voegen aan je database.

In onze online help lees je alles over deze wensen.

Bug nr. Opgeloste bug
608 Discogs: Fout bij ophalen Discogs-gegevens.

  • André van Duin ‎– André Van Duin (release code: [r3278101])
  • Pé Daalemmer & Rooie Rinus ‎– Op Verziede In Waskemeer! (release code: [r962166])
608 Als een account verwijderd is (status = DELETED) is het toch mogelijk om MuziekDatabase te blijven gebruiken. Dat kan door simpelweg niet aan te melden en alle meldingen te negeren.
611 Afmetingen van het formulier ‘Toevoegen meerdere tracks’ is niet juist.
613 De back-up-locatie word niet opgeslagen in de database. Na het opnieuw opstarten, moet de back-up-locatie opnieuw ingesteld worden. Dit geldt alleen voor een Access-database.

Dit bericht is geplaatst in Bugfix, Discogs, Release met de tags , . Bookmark de permalink.