Release MuziekDatabase 6.7.3.0

In MuziekDatabase 6.7.3.0 zijn twee wensen gerealiseerd en acht bugs opgelost. Mocht je tijdens het gebruik van MuziekDatabase op een fout stuiten, meld dit aan ons zodat wij het programma kunnen verbeteren! Je kunt een fout melden via het contactformulier of op onze facebook-groep.

Maak altijd een back-up voordat je een nieuwe versie van MuziekDatabase installeert!

Wens nr. Wens omschrijving
434 Optie toevoegen waarmee je kan instellen of geclusterde tracks (in het formulier ‘Zoeken: track’) standaard in- of uitgeklapt moeten zijn.
439 Redesign uitklapvelden

In de formulieren ‘Album toevoegen’ en ‘Artiest toevoegen’ ontstond er soms een fatale fout bij het intypen van tekst in een uitklapveld. We hebben een redesign hierop toegepast waardoor dit niet meer voorkomt.

In onze online help lees je alles over deze wensen.

Bug nr. Opgeloste bug
615 Fatale fout bij uploaden Access-database naar een cloud-database.
616 Functionele fout bij uploaden database. MuziekDatabase meldt dat er fouten zijn bij het uploaden van een Access-database en dat de logfiles gemaild kunnen worden.
617 Als bij het aanvullen van een album Discogs-gegevens opgehaald worden, worden niet altijd alle tracks weergegeven in de boomstructuur.
619 Fatale fout als bij een band of bandlid een jaartal geselecteerd is en je klikt op de knop ‘Bewerken’.
620 Het aanvullen van een bestaand, incompleet album is niet mogelijk. Een incompleet album is een album dat (nog) geen tracks bevat. Er wordt een foutmelding getoond dat het geselecteerde mediumtype conflicteert met de opgehaalde albumgegevens als er gekozen is om handmatig alle gegevens in te voeren.
621 In formulier ‘Zoeken naar ongebruikte bestanden’ wordt een melding getoond dat de verbinding met de database verbroken is als gezocht wordt naar ongebruikte albumfoto’s.
622 Het album is niet gekoppeld en gesynchroniseerd met je Discogs-collectie in ‘Wizard toevoegen’ als de albumgegevens opgeslagen zijn en daarna het album wordt gekoppeld en gesynchroniseerd met je Discogs-account.
623 Pad naar albumfoto’s wordt niet opgeslagen. Elke keer na het starten van MuziekDatabase moet het pad opnieuw opgegeven worden.

Dit bericht is geplaatst in Bugfix, Release met de tags , . Bookmark de permalink.