Release MuziekDatabase 6.7.4.0

In MuziekDatabase 6.7.4.0 (februari-release) zijn twee wensen gerealiseerd en zes bugs opgelost. Mocht je tijdens het gebruik van MuziekDatabase op een fout stuiten, meld dit aan ons zodat wij het programma kunnen verbeteren! Je kunt een fout melden via het contactformulier of op onze facebook-groep.

Maak altijd een back-up voordat je een nieuwe versie van MuziekDatabase installeert!

Wens nr. Wens omschrijving
445 Toevoegen voorwaarde ‘Is leeg’ en ‘Is niet leeg’ bij ‘Geavanceerd zoeken’ voor albums.
446 Toevoegen voorwaarde ‘Is leeg’ en ‘Is niet leeg’ bij ‘Geavanceerd zoeken’ voor artiesten.

In onze online help lees je alles over deze wensen.

Bug nr. Opgeloste bug
618 Bij het maken van een nieuwe Access-database in het formulier ‘Wizard nieuwe database’, kan als locatie alleen het bureablad (of een subfolder van het bureaublad) geselecteerd worden.
624 ‘Geavanceerd zoeken’: als de zoekwaarde een datum-selectieveld is, wordt ten onrechte de foutmelding getoond dat de regel niet toegevoegd kan worden (melding 30284).
625 Discogs: Fout bij ophalen Discogs-gegevens.

  • Dik Voormekaar ‎– De Dik Voormekaar Show (release code: [r5842472])
  • Coldplay – X&Y (release code: [r468956])
626 Bij aanvullen van een album wordt het mediumtype niet correct opgeslagen als in de ‘Wizard aanvullen’ een mediumtype toegekend wordt.
627 Het aanvullen van een bestaand album is niet mogelijk. Er wordt een foutmelding getoond dat het geselecteerde mediumtype conflicteert met de opgehaalde albumgegevens als er gekozen is om handmatig alle gegevens in te voeren én het album bestaat uit 2 of meerdere kanten/discs maar één kant/disc bevat nog geen tracks.
628 De optie ‘Express mode’ is ten onrechte mogelijk bij de ‘Wizard aanvullen’. Deze optie is alleen bedoeld voor de ‘Wizard toevoegen’.

Dit bericht is geplaatst in Bugfix, Discogs, Release met de tags , , . Bookmark de permalink.