Mei-release MuziekDatabase

In MuziekDatabase 6.7.6.0 zijn drie bugs opgelost en twee wensen gerealiseerd. Mocht je tijdens het gebruik van MuziekDatabase op een fout stuiten, meld dit aan ons zodat wij het programma kunnen verbeteren! Je kunt een fout melden via het contactformulier of op onze facebook-groep.

Maak altijd een back-up voordat je een nieuwe versie van MuziekDatabase installeert!

Wens nr. Wens omschrijving
455 Albumafbeeldingen moeten allemaal in één map (geen submap) staan. Voor harddiskaudio-albums is het wenselijk dat de albumafbeelding ook in de harddiskaudio-albummap opgeslagen kan worden.
456 Albumafbeeldingen moeten allemaal in één map (geen submap) staan. Voor albums is het wenselijk dat de albumafbeelding ook in een submap opgeslagen kan worden. Dit geldt ook voor artiestafbeeldingen.

In onze online help lees je alles over deze wensen.

Bug nr. Opgeloste bug
638 Autoriseren van MuziekDatabase voor toegang tot Discogs-account faalt; er wordt geen internet browser gestart.
639 Er ontstaat een fatale fout in formulier ‘Gevanceerd zoeken’ als het geselecteerde veld ‘Tijd’ is (tabblad ‘Tracks’) en het veld ‘Waarde’ is leeg.
640 Als in het formulier ‘Instellingen’ het selectievakje ‘Automatisch jaar aanvullen’ aan- of uitgevinkt wordt, wordt het tekstvak ‘Jaar niet aanvullen bij volgende karakter’ niet ont- of vergrendeld.

Dit bericht is geplaatst in Bugfix, Discogs, Release met de tags , , , . Bookmark de permalink.