Juni-release MuziekDatabase

In MuziekDatabase 6.7.7.0 zijn twee bugs opgelost en drie wensen gerealiseerd. Mocht je tijdens het gebruik van MuziekDatabase op een fout stuiten, meld dit aan ons zodat wij het programma kunnen verbeteren! Je kunt een fout melden via het contactformulier of op onze facebook-groep.

Maak altijd een back-up voordat je een nieuwe versie van MuziekDatabase installeert!

Wens nr. Wens omschrijving
460 Integratie met Discogs, stap 4. Je kunt in MuziekDatabase Discogs-folders aanmaken, verwijderen en hernoemen.
461 De artiestafbeelding kan nu ook in een submap opgeslagen worden van de standaardmap (zie formulier ‘Instellingen’, tabblad ‘Instellingen (2)’).
462 Er wordt een waarschuwing getoond als in het formulier ‘Ophalen externe gegevens’ als bij een zoekopdracht meer dan 1000 releases opgehaald worden uit de Discogs-database.

In onze online help lees je alles over deze wensen.

Bug nr. Opgeloste bug
641 Bij het maken van een nieuwe Access-database in het formulier ‘Clean install’, kan als locatie alleen het bureablad (of een subfolder van het bureaublad) geselecteerd worden.
642 Bij het toevoegen van een bandlid in het formulier ‘Artiest raadplegen/wijzigen’ wordt de huidige artiest ook getoond in het zoekvenster. Hierdoor kun je de huidige artiest als bandlid van zichzelf kunnen toevoegen.

Dit bericht is geplaatst in Bugfix, Discogs, Release met de tags , , , . Bookmark de permalink.