Juli-release MuziekDatabase

In MuziekDatabase 6.7.8.0 (de juli-release) is één bug opgelost en twee wensen gerealiseerd. Mocht je tijdens het gebruik van MuziekDatabase op een fout stuiten, meld dit aan ons zodat wij het programma kunnen verbeteren! Je kunt een fout melden via het contactformulier of op onze facebook-groep.

Maak altijd een back-up voordat je een nieuwe versie van MuziekDatabase installeert!

Wens nr. Wens omschrijving
465 Redesign audiospeler:

  • Standaard wordt de volgende track in de lijst afgespeeld. Met behulp van een selectievakje kan deze optie uitgezet worden. De audiospeler stopt dan met afspelen aan het einde van de track.
  • Het formulier (GUI) wordt correct geüpdatet (knoppen vergrendeld/ontgrendeld, uptime- en downtime counter).
  • Knoppen toegevoegd om naar de vorige of volgende track te gaan (dat kon voorheen door dubbel te klikken op de track in de lijst met tracks).
  • De uitvoering wordt tussen haakjes vermeld als er een uitvoering opgegeven is.
  • Voortgangsbalk toegevoegd.
466 Als bij het toevoegen van een harddiskaudio-album gekozen is voor de methode ‘Tags’ (in plaats van ‘Bestandsnaamimport’) wordt de tag tracknummer niet gebruikt. De volgorde van de tracks is alfabetisch op basis van de bestandsnaam. Met deze wens wordt de tag track gebruikt.

In onze online help lees je alles over deze wensen.

Bug nr. Opgeloste bug
643 Als in het formulier ‘Ophalen externe gegevens’ de artiestnaam gewijzigd wordt, blijkt alleen van de eerste track de artiestnaam gewijzigd te zijn. Hetzelfde geldt voor tracktitel.

Dit bericht is geplaatst in Bugfix, Release met de tags , , . Bookmark de permalink.