MuziekDatabase 2019.1

In MuziekDatabase 2019.1 zijn 4 bugs opgelost en 4 wensen gerealiseerd. Mocht je tijdens het gebruik van MuziekDatabase op een fout stuiten, meld dit aan ons zodat wij het programma kunnen verbeteren! Je kunt een fout melden via het contactformulier of op onze facebook-groep.

Maak altijd een back-up voordat je een nieuwe versie van MuziekDatabase installeert!

Wens nr. Wens omschrijving
482 Tabblad ‘Tags’ en ‘Bestandsgegevens’ zijn toegevoegd aan trackgegevens; hiermee kun je tags toevoegen/wijzigen en eigenschappen van het bestand bekijken.
485 Tabblad ‘Harddiskaudio’ is is toegevoegd aan albumgegevens met alle audiobestanden.
486 Tijdens het toevoegen van een harddiskaudio-album kun je alle tracks afspelen met de audiospeler van MuziekDatabase.
488 Tijdens het toevoegen van een harddiskaudio-album kun je de bestandsnamen aanpassen, ook al wordt het audiobestand op dat moment afgespeeld door de audiospeler.

In onze online help lees je alles over deze wensen.

Bug nr. Opgeloste bug
662 Als de kolom ‘Overleden’ toegevoegd is aan de weer te geven kolommen in de resultaatlijst van het formulier ‘Zoeken: artiest’, ontstaat er een fatale fout na een zoekopdracht.
663 Als een harddiskaudio-track een wave-bestand is, moeten de tags-velden vergrendeld zijn. Tags zijn niet mogelijk bij een wave-bestand.
664 In ‘Wizard toevoegen’ kun je externe gegevens ophalen zonder het optierondje te selecteren. MuziekDatabase zal vervolgens een foutmelding tonen dat niet alle noodzakelijke gegevens opgegeven zijn.
665 De audiospeler hervat het afspelen niet als op de play-knop geklikt wordt én het selectievakje ‘Automatisch doorspelen’ is niet aangevinkt.

Dit bericht is geplaatst in Bugfix. Bookmark de permalink.