MuziekDatabase 2019.1.1

In MuziekDatabase 2019.1.1 zijn vijf bugs opgelost. Mocht je tijdens het gebruik van MuziekDatabase op een fout stuiten, meld dit aan ons zodat wij het programma kunnen verbeteren! Je kunt een fout melden via het contactformulier of op onze facebook-groep.

Maak altijd een back-up voordat je een nieuwe versie van MuziekDatabase installeert!

Bug Omschrijving
666 ‘Wizard toevoegen’: het audiobestand is niet gekoppeld aan de harddiskaudiotrack als de bestandsnaam hernoemd wordt nadat de track opgeslagen is.
667 Een harddiskaudio-track (van een harddiskaudio-album) is niet gekoppeld met een audiobestand, terwijl het bestand bestaat en op de juiste locatie staat.
668 Het koppelen van een audiobestand aan een harddiskaudio-track (van een harddiskaudio-album) is niet mogelijk (foutmelding ‘Het bestand staat niet in de juiste map! (30030)’) terwijl het audiobestand wél in de juiste map staat.
669 ‘Wizard toevoegen’: als de bestandsnaam hernoemd wordt nadat (!) de track toegevoegd is én je klikt op een andere track, wordt niet de vraag gesteld of de track opgeslagen moet worden omdat deze gewijzigd is.
670 Bij het toevoegen van een nieuwe artiest, worden de rollen niet opgeslagen.
Dit bericht is geplaatst in Bugfix met de tags . Bookmark de permalink.