MuziekDatabase 2020.1.1

In MuziekDatabase 2020.1.1 zijn 10 bugs opgelost.

Mocht je tijdens het gebruik van MuziekDatabase op een fout stuiten, meld dit aan ons zodat wij het programma kunnen verbeteren! Je kunt een fout melden via het contactformulier of op onze facebook-groep.

Maak altijd een back-up voordat je een nieuwe versie van MuziekDatabase installeert!

Bug nr. Opgeloste bug
714 ‘MuziekDatabase Vandaag’: Als alleen de albumgalerij of alleen de artiestgalerij (dus niet beide) getoond wordt, dan werkt het automatisch verversen op de achtergrond niet.
715 ‘MuziekDatabase Vandaag’: In de artiestgalerij wordt een aantal keer dezelfde artiestfoto getoond.
716 ‘MuziekDatabase Vandaag’: het wijzigen van de afbeeldinggrootte heeft geen effect op de afbeeldingen in de artiest- en albumgalerij.
717 Cloud-database kan niet verwijderd worden als een cloud-database aangemaakt is voordat een MuziekDatabase-account aangemaakt is met een ander wachtwoord.
718 ‘Wizard toevoegen’/’Wizard aanvullen’: Ophalen Discogs-gegevens: alleen de tracks van de eerste 9 discs worden opgehaald als het mediumtype uit meer dan 9 discs bestaat.
719 ‘Artiest toevoegen’: verwijderen van een artiestfoto van de harddisk als er via Discogs gegevens opgehaald worden én er zijn meerdere artiestfoto’s.

Het verwijderen van de artiestfoto van de harddisk is niet mogelijk omdat het bestand nog geopend is in MuziekDatabase.

720 ‘Trackgegevens kopiëren: selecteer track’: er ontstaat een fatale fout als de trackgegevens opgehaald worden van een track dat gerelateerd is aan een film/TV-serie/musical/(rock)opera.
721 ‘Album raadplegen / wijzigen’: er ontstaat een fatale foutmelding bij een album dat nog geen tracks bevat.
722 In het formulier ‘Album raadplegen/wijzigen’ wordt op tabblad ‘Albuminhoud’ bij een cassette de tracks niet per kant weergegeven.
723 Discogs: Fout bij ophalen Discogs-gegevens.

  • Aretha Franklin With James Cleveland* & The Southern California Community Choir ‎– Amazing Grace (release code: [r3771557])
Dit bericht is geplaatst in Bugfix. Bookmark de permalink.