old_Wensen

De volgende wensen zijn bekend. Indien een wens gepland is voor een toekomstige release, is het versienummer benoemd.

Wens Omschrijving Versie
366 Als bij het toevoegen van harddiskaudio-tracks geconstateerd wordt dat deze track al bestaat (op een CD of LP), dan gegevens van die track kopieren naar de harddiskaudio-track. Het kopiëren van de gegevens kan aangezet of uitgezet worden in het formulier ‘Instellingen’. Onderstaande gegevens worden dan gekopieerd van de bestaande track naar de zojuist toegevoegde harddiskaudio-track.Genre, Jaartal, Taal, Cover/Nieuwe versie, Film/Musical/TV-serie, Nummer 1, Gebruikerselectievakjes, Eigen schijf, Waardering, Trackcredits, Audiofragment, Trefwoord, Componist
399 Bij het invoeren van een CD kunnen externe gegevens opgehaald worden met behulp van ‘bestandsnaamimport’. De tracktijden zijn gelijk aan de tracktijd van de audiobestanden. Met behulp van ‘Offset begin’ en ‘Offset einde’ kan de tracktijd gecorrigeerd worden op een aanloop- of uitloopstilte. De wens is om deze functie ook beschikbaar te stellen als externe gegevens opgehaald worden met behulp van Discogs.
416 De resultaatlijst van formulier ‘Geavanceerd zoeken’ bevat de minimale kolommen. Het is wenselijk om dezelfde kolommen zichtbaar te kunnen maken als in de formulieren ‘Zoeken: artiest’, ‘Zoeken: album’ en ‘Zoeken: track’.
423 Bestandsnamen ondersteunen geen karakters zoals de dubbele punt (‘:’), een backslash (‘\’) of een vraagteken. Ondersteun in bestandsnaamimport om bepaalde teknecombinaties te vervangen door een door de gebruiker opgegeven tekenreeks. Bijvoorbeeld: ‘_’ vervangen door ‘?’.
431 Toevoegen mogelijkheid om bij track een subtitel op te geven.
457 In het formulier ‘Bewerken attributen’ kunnen vergelijkbare attributen niet samengevoegd worden. Het is wenselijk dat met één actie (voorbeeld) de rollen ‘Zanger’, ‘Zangeres’ en ‘Vocalen’ samengevoegd worden.