Je kunt configureren wat en hoe je weergegeven wilt hebben in het ‘MuziekDatabase vandaag’-scherm.

In het ‘Instellingen’-scherm kun je op het tabblad ‘MuziekDatabase vandaag’ de volgende instellingen wijzigen:

• Open het bureaublad bij starten van MuziekDatabase

Indien dit selectievakje aangevinkt is, wordt 'MuziekDatabase Bureaublad' gestart bij het starten van het programma.

• Activeer artiest / albumgalerij

Met dit selectievakje activeer of deactiveer je de bijbehorende galerij.

• Afbeeldinggrootte

Je kunt de album- en artiestfoto selecteren uit drie voorgedefinieerde afmetingen.

• Ververs galerij
    In het uitklapveld kun je selecteren hoe vaak de artiest- en albumgalerij ververst moet worden. Je kunt kiezen uit:
    • Om de vijf minuten
    • Om de 30 minuten
    • Om het uur
    • Nooit

Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Free EPub producer