Als je je wachtwoord vergeten bent, kun je op twee plaatsen een nieuw (tijdelijk) wachtwoord aanvragen.

1. Formulier 'Aanmelden met MuziekDatabase-account'

1. Formulier 'Beheren account'

Nadat je op de knop 'Wachtwoord vergeten' hebt geklikt, ontvang je na een paar minuten een (tijdelijk) nieuw wachtwoord. Elke keer dat je MuziekDatabase start, zul je gevraagd worden om je opnieuw aan te melden op de licentieserver. Het formulier 'Aanmelden met MuziekDatabase-account' wordt hierom bij starten van het programma geopend.

Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Transform your help documentation into a stunning website