Download

Je kunt dertig dagen MuziekDatabase proberen om vast te stellen of het programma je bevalt. Na dertig dagen heb je een MuziekDatabase-account nodig. Het aanvragen en activeren van een MuziekDatabase-account is gratis; je e-mailadres wordt gegarandeerd niet gebruikt voor andere doelstellingen dan het mailen van de verificatie-sleutel waarmee je je MuziekDatabase-account kunt activeren.

Systeemvereisten zijn een standaard Windows-systeem (Windows 7 of hoger) met de laatste updates. 

Klik op de afbeelding rechts of klik hier om het installatiebestand te downloaden. Mocht het downloaden niet lukken, dan kun je ook deze alternatieve downloadlocatie proberen.

Virusscanner meldt onveilig programma

De meeste virusscanners raadplegen bij het downloaden of het bestand een bekend en veilig bestand is. Als veel gebruikers een bestand downloaden, is de kans groot dat het een veilig bestand is. Het installatiebestand is bij veel virusscanners niet bekend en daarom zullen veel virusscanners melden dat het programma een virus bevat of niet gedownload kan worden.

We staan in voor een virusvrij installatiebestand!

Mocht je virusscanner het downloaden blokkeren, check de handleiding van je virusscanner.

Windows Defender Smartscreen

Wellicht krijg je, na het starten van het setup-programma, meteen een blauw scherm te zien. Lees hier meer over Windows Defender Smartscreen.