Je kunt configureren wat en hoe je weergegeven wilt hebben in het 'Bureaublad'-formulier.

In het ‘Instellingen’-scherm kun je op het tabblad ‘Bureaublad’ de volgende instellingen wijzigen:

• Open het bureaublad bij starten van MuziekDatabase

Indien dit selectievakje aangevinkt is, wordt 'Bureaublad' gestart bij het starten van het programma.

• Toon de artiestgalerij/albumgalerij

Met dit selectievakje zet je de geselecteerde galerij aan of uit.

• Ververs galerij
    In het uitklapveld kun je selecteren hoe vaak de artiest- en albumgalerij ververst moeten worden. Je kunt kiezen uit:
    • Om de vijf minuten
    • Om de 30 minuten
    • Om het uur
    • Nooit

• Afbeeldinggrootte

Je kunt de album- en artiestfoto selecteren uit drie voorgedefinieerde afmetingen.

Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Free EPub producer