MuziekDatabase slaat al je gegevens op in een database. Het programma ondersteunt twee type databases:

1. Microsoft Access-database
  2. MySQL-database
  3. Cloud-database

Microsoft Access Database

Voor dit formaat database is het niet nodig dat Access op je PC geïnstalleerd is.

MySQL

Voor een MySQL-database is een MySQL-server nodig. Zo'n database biedt verreweg de meeste stabiliteit maar vraagt ook specifieke kennis met het opzetten en beheren van een MySQL-server.

Cloud-database

Dit is een MySQL-database op een MySQL-server die beheerd wordt door MuziekDatabase. Dit is een extra, gratis service voor onze gebruikers.

Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Free iPhone documentation generator