In de meeste zoekformulieren kun je extra kolommen tonen. Als je zoekt naar tracks, worden tenminste de kolommen 'Artiest' en 'Titel' getoond in de resultaatweergave maar je kunt ook (bijvoorbeeld) de uitvoering, jaar en tijd toevoegen (zie hieronder).

Je kunt op twee manier de weergave aanpassen:

1. Klik op een willekeurig item in de resultaatlijst op de linker muisknop en kies voor de optie 'Weergave aanpassen'.
  2. Klik op de menubalk op 'Beheer' en vervolgens op 'Weergave aanpassen'.

Onderstaand formulier wordt getoond:

Heb je dit formulier via de menubalk geopend, selecteer eerst het formulier waarvan je de weergave wil aanpassen. Heb je dit formulier geopend door met de linker muisknop op een willekeurig item van de resultaatlijst te klikken, dan is het formulier an ingevuld.

Je kunt in het formulier 'Weergave aanpassen' makkelijk de weer te geven kolommen selecteren en de volgorde aanpassen.

Met behulp van de knop 'Herstel weergave' zet je alle instellingen terug naar de standaard weergave; dat betekent het volgende:

• Alleen de standaard kolommen worden getoond.
  • De formulieren zullen de standaard grootte hebben en niet de laatst opgeslagen grootte.
  • De locatie waar een formulier geopend wordt, zal niet de laatst opgeslagen locatie zijn maar in het midden van je beeldscherm.

Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Upgrade Your Documentation Process with a Help Authoring Tool