Het toevoegen van een albumcredit leggen we uit aan de hand van het volgende voorbeeld. Je raadpleegt de gegevens van het album The River van Bruce Springsteen. De artiest Steven van Zandt heeft meegewerkt aan dat album; hij speelde gitaar. Dit wil je als albumcredit vastleggen.


De eerste stap die je uitvoert is het zoeken naar de artiest. Nadat je Steven van Zandt geselecteerd hebt, worden de rollen getoond die toegekend zijn aan Steven van Zandt. Selecteer de juiste rol, in ons voorbeeld 'Gitaar'. 


Staat de juiste rol hier niet bij, dan kun je de juiste rol selecteren in de groep 'Alle rollen'. Hier worden alle rollen getoond die in je database staan. Als je een rol uit de groep 'Alle rollen' geselecteerd hebt, wordt die niet alleen gebruikt bij het toevoegen van de albumcredit; deze rol wordt ook toegevoegd aan de rolverzameling van (in dit geval) Steven van Zandt.Als je wil dat de albumcredit ook als trackcredit toegevoegd wordt aan alle tracks van het album, plaats dan een vinkje in het selectievakje 'Kopieer albumcredit naar tracks.

Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Free iPhone documentation generator