De lijstweergave toont standaard alleen de mees essentiële informatie zoals artiest en titel in het formulier 'Album: zoeken' of 'Track: zoeken'.

In onderstaand voorbeeld worden de velden 'Tijd', 'Eéndagsvlieg', 'Hidden track' en 'Favoriet' weergeven als kolom in de lijstweergave naast de standaardkolommen 'Artiestnaam' en 'Titel'. De velden 'Eéndagsvlieg', 'Hidden track' en 'Favoriet' zijn gebruikerselectievakjes.

Weergave aanpassen

Met behulp van het formulier 'Weergave aanpassen' kun je selecteren welke kolommen weergegeven moeten worden en in welke volgorde. Dit formulier kun je op twee manieren openen:

1. Via de menubalk => 'Beheer' => 'Weergave aanpassen'
  2. Klik met de rechter muisknop in de lijstweergave van het formulier
    • 'Artiest: zoeken'
    • 'Album: zoeken
    • 'Album: inhoud'
    • 'Track: zoeken'

Met de knop 'Omhoog' en 'Omlaag' kun je de volgorde van de kolommen aanpassen.

Wil je alle weergaven terugzetten naar de standaardwaarde, klik dan op de knop 'Herstel weergave'.

Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Simplify Your Help Documentation Process with a Help Authoring Tool