Om je gegevens veilig te stellen kun je een back-up maken van je database. Je kunt op elk moment een back-up maken, maar je kan MuziekDatabase zo configureren zodat bij het afsluiten van het programma, er automatisch een back-up gemaakt wordt

Back-ups zijn alleen mogelijk bij Microsoft Access databases. Voor MySQL-databases dien je met behulp van commando’s of van MySQL Administrator of een ander prgramma een back-up te maken.

Voordat je een back-up kunt maken, moet de back-uplocatie gedefinieerd zijn; zie voor meer info Instellingen (2).

Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Qt Help documentation made easy