Als je een back-up terug wilt zetten of verwijderen, open je het formulier ‘Database overzicht’ en klik je op de tab ‘Back-up terugzetten’.

De back-ups die in de standaardmap staan, worden getoond. Wil je back-ups uit een andere map verwijderen of terugzetten, dan klik je op de knop ‘Locatie’ en geef je de juiste locatie op. In dat geval wijzig je éénmalig de locatie waar MuziekDatabase zoekt naar back-ups.

Back-up verwijderen

Selecteer de te verwijderen back-ups en klik vervolgens op de knop 'Verwijderen'. Het back-upbestand wordt verwijderd.

Back-up terugzetten

Selecteer de back-up die je terug wilt zetten en klik vervolgens op de knop 'Terugzetten'. MuziekDatabase vraagt vervolgens om een locatie waar de back-up teruggezet moet worden. Nadat de back-up teruggezet is, zal MuziekDatabase automatisch een verbinding maken met de database van de back-up.

Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Full-featured Kindle eBooks generator