Je kunt op elk gewenst moment een back-up maken vanuit het formulier ‘Database overzicht’. Je klikt vervolgens op de tab ‘Back-up maken’.

Standaard wordt de locatie gehanteerd zoals opgegeven in het formulier ‘Instellingen’, maar je kunt ook een andere locatie kiezen door op de knop ‘Locatie’ te klikken. Hiermee wijzig je éénmalig de locatie waar de back-up opgeslagen wordt.

Als je op de knop ‘Back-up’ klikt, zal MuziekDatabase de back-up maken. Als de actie uitgevoerd is, krijgt je een melding te zien. Back-ups worden automatisch gecomprimeerd (zip-formaat) opgeslagen.

Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Easy CHM and documentation editor