MuziekDatabase geeft je de mogelijkheid om je database in de cloud op te slaan. Maar als je al een Access-database hebt. wil je je gegevens kunnen uploaden.


In de menubalk vind je de optie om je Access-database te uploaden onder de optie 'Database'. Het formulier 'Uploaden Access-database' wordt geopend. Selecteer hier je cloud-database. Als je nog geen cloud-database hebt, moet je die eerst maken.Let op: de gegevens uit je cloud-database worden als eerste verwijderd!


Het is niet mogelijk om een database te uploaden als de database-versie van je Access-database niet overeenkomt met de database-versie van je cloud-database. Een verschil in database-versie wil zeggen dat de database met een hoger nummer (zie ook Huidig database) nieuwe velden heeft of gewijzigde tabellen. In dat geval krijg je onderstaande foutmelding te zien:In het geval van verschillende database-versies, moet je je cloud-database openen zodat MuziekDatabase een database-upgrade uitvoert en de database-versies wel hetzelfde zijn.

Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Easy Qt Help documentation editor