Je kunt meerdere afbeeldingen aan een album toevoegen. 


Noot: in de huidige versie kun je alleen in het formulier 'Album raadplegen / wijzigen' meerdere afbeeldingen toekennen. In volgende versies zal dit uitgebreid worden naar andere formulieren.


Op het tabblad 'Afbeeldingen' zie je alle afbeeldingen en kun je afbeeldingen toevoegen of verwijderen. De hoofdafbeelding wordt altijd rechts bovenin weergegeven en is herkenbaar aan het groene label waarbij de tekst 'Afbeelding x' vet gedrukt is. De hoofdafbeelding zal ook getoond worden in de albumgalerij van het MuziekDatabase Bureaublad


De laatst getoonde afbeelding (zie hieronder afbeelding 3) is altijd een afbeelding van een LP; op die plaats kun je een afbeeldingen invoegen.


Het aantal afbeeldingen dat getoond wordt, is afhankelijk van de grootte van het formulier. In onderstaand voorbeeld is er ruimte voor 3 afbeeldingen. Als het formulier vergroot wordt, zal het aantal getoonde afbeeldingen aangepast worden.
Alle relevante opties zijn bereikbaar via de rechter muisknop.

 • Stel als hoofdafbeelding in
  Deze optie is beschikbaar voor afbeeldingen die geen hoofdafbeelding zijn. Een hoofdafbeelding is de afbeelding die altijd rechts boven in getoond wordt en gebruikt wordt voor de albumgalerij van MuziekDatabase Bureaublad.
 • Voeg afbeelding toe
  Deze optie is beschikbaar voor de laatste getoonde afbeelding dat altijd een grijze LP is. Op die plek kun je een afbeelding toevoegen.
 • Verwijder afbeelding
  De geselecteerde afbeelding wordt verwijderd; aanvullend wordt de vraag gesteld of je de afbeelding ook wil verwijderen van je PC. Alsje de hoofdafbeelding verwijdert, zal de eerstvolgende afbeelding (indien aanwezig) gebruikt worden als hoofdafbeelding.
 • Bekijk afbeelding
  De geselecteerde albumafbeelding wordt in een aparte formulier op ware grootte getoond.

Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Free iPhone documentation generator